Brook Preloader

Omgaan met de 'Boze Burger' of de 'Ontevreden Burger'.

DE MAATSCHAPIJ IS VERANDERD

Het fenomeen van de 'Ontevreden Burger' is niet langer zeldzaam.

HOE GA JE DAARMEE OM?

Het is niet makkelijk wanneer je geconfronteerd wordt met de ‘Ontevreden Burger’ of zelfs de ‘Boze Burger’.

Of het nu gaat om een stroom aan boze emails, een heftig gesprek of zelfs een tierende burger aan de balie, het leidt tot onrust bij de medewerker, die ermee wordt geconfronteerd.
Wanneer deze dan ook niet de handvatten heeft om daarmee om te gaan kan het de situatie zelfs verergeren.

Naar aanleiding van eerder aan gemeenten gegeven trainingen, kunnen wij naast de eenmalige workshop ‘Help! Een boze burger.’ nu ook een trainingsserie aanbieden, die ambtenaren nog beter inzicht geeft in het omgaan met de ‘Ontevreden Burger’.

HOE

Zowel de workshop als de masterclass zijn erop gericht de burger beter te begrijpen en zodoende te bepalen welke tools er ingezet kunnen worden om elke situatie te de-escaleren.

Tijdens de workshop wordt er o.a. ingegaan op begrip voor de ander, de beheersing van de eigen emoties, het bepalen van de aanpak. De sessie wordt afgesloten met een casus om zo het geleerde  nog beter te verankeren door middel van actie.

De masterclass gaat  dieper in op de bovengenoemde onderwerpen maar richt zich ook op het dichten van kloven, communicatie en onderhandelen in de context van moeilijke gesprekken.

INTERESSE?

Heb je interesse in de workshop of de masterclass, of heb je vragen over mogelijkheden?

Neem dan contact op met Venita Dada-Anthonij.

TWEE OPTIES

De workshop of de 3-delige Masterclass.

Duur: 3 uur ● Prijs: €650 (exclusief BTW en reiskosten) ● Locatie: In house / op locatie ● Locatie: In house / op locatie ● Aantal personen: max. 10 (online)/ max 20 (op locatie)
Duur: 9 uur ● Prijs: €1950 (exclusief BTW en reiskosten) ● Locatie: In house / op locatie ● Locatie: In house / op locatie ● Aantal personen: max. 10/sessie (online)/ max 20/sessie (op locatie)

LAAT VAN JE HOREN

Wanneer jij er klaar voor bent om verandering teweeg te brengen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.