Brook Preloader

Publicity & Campaign

DE JUISTE MENSEN BEREIKEN

Jouw boodschap, bij de juiste mensen op het juiste moment.

WAT

Het bureau voor maatschappelijke impact. Dat zijn wij. Campagnes, advies, gedragsverandering, public relations en content. Online en offline. Tekstueel en virtueel. Wij doen alles voor het gewenste resultaat.

De juiste boodschap op het juiste moment voor de juiste persoon. En via alle relevante kanalen één verhaal vertellen. Dat is de kunst. Wij verstaan die kunst als geen ander én maken ook alle content zelf. De kunst van social media marketing, content marketing en public relations. En als het nodig is versterken wij de boodschap door een website, landingspagina, stemtool of app te bouwen. Na een goede analyse weten we welke content via welk middel het beste past bij je boodschap en daarmee de meeste impact creëert.

De samenleving vandaag de dag is divers. Om iedereen te kunnen bereiken heb je strategieën en campagnes nodig die inclusief zijn. Hier specialiseren wij ons in. Als merk, overheid of bedrijf moet je je boodschap overbrengen op een manier dat aanslaat bij mensen van alle achtergronden, ongeacht ras, etniciteit, genderidentiteit, leeftijd religie en/ of sociale klasse. Dat is de essentie van inclusieve marketing.

Samen willen wij werken aan de vraagstukken van morgen om de wereld een beetje mooier te maken.

VRAGEN OF OPTIES BESPREKEN?

Scroll naar beneden en neem contact met ons op door het sturen van een email of door het invullen van het formulier.

LAAT VAN JE HOREN

Wanneer jij er klaar voor bent om verandering teweeg te brengen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.