Brook Preloader

IncluVersity werkt aan een mooiere wereld. Wij willen positieve duurzame veranderingen teweeg brengen die mensen aan het denken zet en de maatschappij doet bewegen.

ONS BESTAAN

Samen werken wij aan de vraagstukken van morgen om de wereld een beetje mooier te maken.

IncluVersity wil bijdragen aan een samenleving waarin iedereen meetelt en mee kan doen. Wij geloven in eerlijke kansen en de meerwaarde van diversiteit en inclusie. De maatschappelijke vraagstukken van vandaag vragen om een andere blik, een inclusieve blik, die IncluVersity wil en kan brengen.
Door middel van voorlichting willen zij ons inzetten om bewustwording te creëren in het hart van de samenleving over de vraagstukken van morgen. Wij gebruiken onze kennis en expertise om jou te helpen met het realiseren van positieve en duurzame impact op de maatschappij.
Wij zijn voor jou de ideale sparringpartner, die van A tot Z met je meedenkt.
IncluVersity is het bureau voor maatschappelijke impact. We bieden toepasbare kennis, adviezen, trainingen en oplossingen aan bij de aanpak van jouw ambities. Met onze expertise begeleiden wij jou, door middel van co-creatie, van ambitie tot aan actie met als resultaat duurzame verandering.
Samen werken wij aan de vraagstukken van morgen om de wereld een beetje mooier te maken.

ONZE WAARDEN

De basis van ons werk

Inclusie & Diversiteit

Sociaal & Rechtvaardig

Impactvol & Daadkrachtig

Maatschappelijke Betrokkenheid

Duurzame Verandering

LAAT VAN JE HOREN

Wanneer jij er klaar voor bent om verandering teweeg te brengen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.