Brook Preloader

Shene Baban

D66 afdeling Roermond

OVER SHENE

Met veel passie en een nieuwsgierige blik probeer ik de maatschappelijke, politieke en culturele ontwikkelingen te begrijpen en met elkaar te verbinden. Soms als ambtenaar en anders als activist.

Als Arbeid- en Organisatiepsycholoog heb ik me verdiept in het vinden van wetenschappelijke oplossingen voor praktische problemen in organisaties. Diversiteit en inclusie kunnen we zien als een van de uitdagingen op dit moment in Nederland, een thema dat ook steeds vaker terugkomt in het publieke debat. Als professional vindt ik het cruciaal dat deze beweging niet alleen blijft bij mooie woorden, maar dat er ook daadwerkelijk verandering gaat komen in de samenleving.

Met een hands-on-mentaliteit, blik op verschillende perspectieven en veel inlevingsvermogen is voor mij geen uitdaging te groot om maatschappelijke impact te creëren. Hoe klein die impact dan ook mag zijn. Dat is waar IncluVersity voor mij voor staat.

Als psycholoog, professional, spreker, ambassadeur en social entrepreneur heb ik de afgelopen jaren gewerkt aan het creëren van maatschappelijke impact in de samenleving. Mijn focus lag op het creëren van gelijke kansen voor de nieuwe generaties en jongeren. Van het oprichten van examentrainingen voor jongeren met een smalle beurs tot het geven van trainingen aan kinderen op AZC ’s. Allemaal met als doel om tot een eindstation te komen waar het diverser en inclusiever mag zijn.

Graag ga ik met je in gesprek, over de vraagstukken die bij jou leven. Stuur me een berichtje en we plannen wat in.

LAAT VAN JE HOREN

Wanneer jij er klaar voor bent om verandering teweeg te brengen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.